Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

RHIANNIN

Een album release show waarin muziek, kunst en technologie samenkomen.

RHIANNIN

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond waarin muziek, kunst en technologie samenkomen tijdens de album release show van RHIANNIN’s debuut album, Bodylanguage. Deze innovatieve performance viert de lancering van RHIANNIN’s meest persoonlijke werk tot nu toe.

Bodylanguage en interactieve LED-installatie

Het album verweeft alternatieve pop-rock, hedendaags klassiek en jazz tot een meeslepende ervaring die alle zintuigen prikkelt. In samenwerking met het creatieve collectief Bureau Moeilijke Dingen brengt RHIANNIN haar muziek tot leven met een LED-installatie die visueel en auditief reageert op haar lichaamstaal. Laat je onderdompelen in een wereld waar muziek, kunst en technologie samensmelten, en ervaar de kracht van verbinding op een unieke manier.

Play video

Over Effenaar

Naast een bruisend poppodium biedt Effenaar met Effenaar Lab ruimte voor innovatie en high-tech experimenten. De snelle opkomst van diverse technologieën – waaronder 5G, AR, VR, wearables, livestreaming – heeft een grote invloed op de muzieksector, met name op het gebied van muziekbeleving. Samen met artiesten, bedrijven, onderwijsinstellingen en kennisinstanties gaat Effenaar Lab op zoek naar de toekomst van muziek.
Station area, Effenaar, Dommelstraat 2
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig