Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Smaak van de Bodem | Avondvullende diners door Vaderland bij Atelier NL

Tijdens DDW’24 serveert Vaderland avondvullende diners in de kerk van Atelier NL. Proef de essentie van de vruchtbare bodem waarop Vaderland floreert.

Proef de rijke smaken van onze bodem — © Carin Deben

Elk gerecht is een kunstwerk en vertelt het verhaal van de kringloop van de natuur. Het menu wordt bereid door chef-kok Joep met eigen geteelde ingrediënten. Proef de rijke smaken en laat je inspireren door ons verhaal.
De diners zijn onderdeel van de tentoonstelling Meanderende Maas van Atelier NL.

Smaak van de Bodem | Vaderland x Atelier NL

Atelier NL en Vaderland verbinden mensen met hun leefomgeving vanuit een gedeelde liefde voor ambacht en natuur. Waar Vaderland de band met de natuur benadrukt in hun bijzondere gerechten en her-inrichting van het landschap, nodigt Atelier NL mensen uit de schoonheid en diversiteit
van de aarde te ervaren in hun installaties en ontwerpen.

Play video

Over Vaderland

Vaderland, ontwikkeld door Lianne van Genugten en Joep Brekelmans, is een plek waar natuur envtraditie samenkomen. Sinds 2020 transformeren zij de boerderij van Lianne’s ouders tot een natuur-inclusieve kringloopboerderij met een restaurant in het hart. Hier worden gerechten geserveerd met
ingrediënten uit hun eigen tuinderij, en delen ze hun visie op natuur inclusieve landbouw om anderen te inspireren bij te dragen aan een gezondere omgeving.

www.vaderland.nu

Atelier NL - Nadine Sterk en Lonny van Ryswyck — © Mike Roelofs Portretfoto

Vaderland - Lianne van Genugten en Joep Brekelmans — © Carin Deben

Hallenweg area, Atelier NL, Bergmannstraat 76
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig