Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Dylan van Dael presents: Pokka

Gratis toegankelijke muziek en kunst experience.

Als aanvulling op de Pokka-expositie in het Koelhuis, geeft Dylan van Dael een gratis toegankelijke liveshow in Effenaar om de muzikale kant van het project te laten zien.

Stap in de wereld van Pokka

Kunstenaars Dylan van Dael en Mick Thörig hebben een uniek 3D-personage gecreëerd dat de balans belichaamt tussen saamhorigheid, individualisme en de toenemende eenzaamheid die digitalisering met zich meebrengt. Tijdens deze performance worden Pokka-beelden geïntegreerd, wat een unieke mix van muziek en digitale kunst creëert.

Pokka is een verlegen, introvert chromen figuur die staat voor degenen die zich anders of afgezonderd kunnen voelen. Hoewel Pokka aan de buitenkant introvert lijkt, is zijn innerlijke wereld levendig en creatief. Duik in Pokka's wereld en reflecteer op de veranderende aard van menselijke verbinding in ons digitale tijdperk. Dit project wil een dieper begrip bevorderen van hoe digitalisering ons sociale leven beïnvloedt en een ruimte creëren voor empathie en verbinding.

Over Effenaar

Naast een bruisend poppodium biedt Effenaar met Effenaar Lab ruimte voor innovatie en high-tech experimenten. De snelle opkomst van diverse technologieën – waaronder 5G, AR, VR, wearables, livestreaming – heeft een grote invloed op de muzieksector, met name op het gebied van muziekbeleving. Samen met artiesten, bedrijven, onderwijsinstellingen en kennisinstanties gaat Effenaar Lab op zoek naar de toekomst van muziek.
Station area, Effenaar, Dommelstraat 2
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig