Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Mixing Typologies Dinner

Tere ere van het 10 jarig bestaan van Creative Chef Studio.

Mixing Typologies Dinner

Creative Chef Studio organiseert ism Design Perron een inspirerend en informatief drie gangen diner tijdens de DDW24. Een menu met producten uit de Smaakmuseum tuin, verhalen over Kunst, Design, Muziek en Eten. Deze typologieën worden gemixt tot een immersieve diner beleving met hoopvolle boodschap.

10 jarig jubileum Creative Chef Studio

Creative Chef Studio wordt wereldwijd erkend als toonaangevende expert op het gebied van multi-sensorische storytelling en ervaringsontwerp.

Gebaseerd op de multidisciplinaire kunst-, design-, muziek- en food-concepten van oprichter en kunstenaar Jasper Udink ten Cate, is de studio gespecialiseerd in het creëren van emotioneel meeslepende ervaringen die het vermogen hebben om een ​​herinnering te worden voor een breed scala aan doelgroepen.

Deze ‘ervaringsrecepten’ worden vaak geserveerd als 'food experience', met ingrediënten als de natuur, natuurkunde, coderen, muziek, filosofie, productontwerp, biodiversiteit, mode, grafiek, schilderkunst en elke andere discipline die je maar kunt bedenken.

De studio werkt op internationaal niveau voor musea, commerciële merken, particuliere opdrachtgevers en overheden en neemt daarnaast deel aan mondiale tentoonstellingen.

Het hoofdteam bestaat uit oprichter en Kunstenaar Jasper Udink ten Cate (1978) en Zakelijk Directeur/ Producent Jeroen Prins (1980). Samen met een reeks zorgvuldig geselecteerde creatieven, freelancers, partners en leveranciers maken zij de Creative Chef-magie waar!

Over Creative Chef Studio & Design Perron

Design Perron organiseerde de afgelopen tien jaar tentoonstellingen van diverse ontwerpers & collectieven, designacademies en design-minded merken aan de Fuutlaan 12 in het gebouw van Opvallers. Dit jaar zijn wij gastheer van de solotentoonstelling van 10 jaar Creative Chef Studio.