Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Het Beun Collectief

Wij zijn een design collectief, een groep van Design studenten. Binnen ā€œHet Beun Collectiefā€ werken we aan persoonlijke en gezamenlijke projecten.

Ons atelier dient als een werkplaats van een collectie aan verschillende kwaliteiten en interesses. Waar zowel onze projecten als onze visies flink kunnen verschillen. Van speakerbouw tot aan stalen meubels. Wij bieden een experimentele werkruimte waar we onszelf kunnen ontwikkelen als designers.

Welkom bij "Het Beun Collectief"

Opgericht in zoektocht naar een werkplaats, Het Beun Collectief is een collectief dat veel verschillende ideeƫn huisvest. Het is een ruimte waar wij als groep Industrial Design studenten aan onze projecten kunnen werken, onze bedrijven kunnen opstarten, en met dit proces van elkaar leren en ontwikkelen.

Tijdens de Dutch Design Week zal onze studio open zijn voor het publiek, waarbij we een expositie van persoonlijke en gezamenlijke projecten presenteren. Met deze projecten laten we verschillende vaardigheden en stijlen zien, de veelzijdige interesses binnen het collectief zullen dan ook zichtbaar zijn. Hoewel deze interesses en kunsten tussen ons flink kunnen verschillen, werken ze elkaar niet tegen. Het creƫert een interessante werkplaats met veel mogelijkheden om te leren en skills te ontwikkelen.

Kom gerust langs tijdens de Dutch Design Week! Maak een praatje, kijk wat rond, en wellicht valt er zelfs nog wat te leren!

Over

Het Beun Collectief is een jong bedrijf dat in de lente van 2024 is opgericht, en een collectief is van Indstrial Design Studenten van de TU/e. Wat gestart is als een zoektocht naar een werkplaats voor persoonlijke projecten, is gegroeid in een collectieve werkplaats gevuld met allerlei machines en gereedschappen. Een ruimte waar we allemaal kunnen leren, en elkaar kunnen helpen en motiveren. Zowel met onze projecten, studies, en bedrijven.
Strijp T+R area, Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30 , Map No. A2
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Toiletten aanwezig