Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Manifestations at Night - Drinks, Demo's and Pitches

Kom je met ons mee borrelen, pitchen en demo-en?
Drinks, Pitches & Demos is bijeenkomst voor innovators, start-ups & geïnspireerde professionals.

Demo's and Drinks — © High Tech Campus

Het is het perfecte kennisuitwisselingsplatform om je nieuwe project onder de aandacht te brengen, op de hoogte te blijven van baanbrekende technologieën en hulp te vragen als je met een probleem zit.

GRATIS TOEGANG

Op 23 oktober is Drinks, Pitches & Demos aanwezig bij Manifestations tijdens Dutch Design Week voor een speciale editie om de intieme relatie tussen innovatie en menselijkheid te vieren. Hoe vormt technologie ons en hoe vormen wij technologie? Wat is de toekomst van technologie en hoe kunnen we ermee samenleven? Tijdens dit evenement ontmoet je ambitieuze ondernemers die zullen vertellen hoe hun projecten een revolutie teweeg zullen brengen in de technologie en oplossingen zullen bieden voor de wereldproblemen van vandaag.

Netwerk event

Na een dynamische en leuke pitchingsessie sluiten we af met een drankje en netwerken. Dit evenement is voor iedereen toegankelijk, maar registreer je wel om je aanwezigheid te bevestigen.

Ben je een start-up, ontwerper of uitvinder en wil je graag pitchen tijdens het evenement? Stuur dan een e-mail naar info@hightechxl-plaza.com met je contactgegevens en een korte uitleg over het onderwerp van je pitch. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je nu in!

Over Manifestations, Art & Technology

www.manifestations.nl
Strijp-S area, VEEM floor 8 - home of Manifestations, Torenallee 100
Map wordt geladen...