Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Opening & Closing of a Speculative Future

Deze twee gebeurtenissen omkaderen de installatie van de speculatieve toekomst “Sex in the City”.

Q4ll & Nøha

Je bent van harte uitgenodigd voor de officiële openings- en slotevenementen van Sex in the City die plaatsvinden op zondag 20 en zaterdag 26 oktober van 18:30 tot ongeveer 21:00 uur op het Stadhuisplein.

Wat u kunt verwachten

Sex in the City combineert architectuur en toekomstdenken om te speculeren over twee grote stedelijke trends: klimaatverandering en de huizencrisis.

OPENING
Na een korte introductie door de curatoren aan de bar, stappen we het jaar 2097 binnen. Sluit je lichaam voldoende in een cocon en ga met ons mee op een avond van extreem stedelijk nomadisme.
Hoe ziet een toekomst met constant extreem weer en onbetaalbare huisvesting eruit?

SLOT
We ontmoeten elkaar in het jaar 2097 en landen van daaruit weer in het heden, waar we reflecteren en inventariseren wat onze volgende stappen naar een wenselijke toekomst kan inspireren.
Wat kunnen we leren van een toekomst met constant extreem weer en onbetaalbare huisvesting?

Drankjes en een goed straatgevoel zullen de reis vergemakkelijken.

De curatoren van Nøha en Q4ll zullen aanwezig zijn tijdens beide evenementen, evenals kunstenaar Eva van ESG, om hun proces en gedachten achter het maken van deze installatie te delen.

Over Q4ll & Nøha

De speculatieve toekomstinstallatie Sex in the City is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen Q4ll, een studio voor ervaringen met ongebruikelijke toekomsten, en Nøha (Not only human architecture), een collectief laboratorium dat het ontwerpproces van het maken van ruimtes uitdaagt. De drie curatoren Ani Safaryan (Nøha), Andrea Suardi (Nøha) en Lena Tünkers (Q4ll) brachten design en toekomstdenken samen om nieuwe perspectieven en vragen over moderne trends en toekomstige ontwikkelingen te prikk
Centre area, City Hall Square, Stadhuisplein
Map wordt geladen...