Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

DieKees Launch Party

DieKees komt op de markt, dus wij organiseren een feestje!

The invitation — © MinneWorks

DieKees zal tijdens Dutch Design Week officieel de markt betreden. Hiervoor organiseren we een launch party op 24 oktober van 17:30 tot 18:45. Dit feest zal plaatsvinden in de Fashion Tech Farm, Zeelsterstraat 80, Eindhoven.

DieKees

8,5 miljoen plastic potten en 1,5 miljoen kg wol worden jaarlijks verbrand. DieKees verandert dit wol-afval in plantenpotten, waardoor de plasticvervuiling wordt verminderd en de wol wordt gerecycled tot een biologisch afbreekbaar product. Binnen een paar maanden zal de wollen pot vergaan, waarna je je plant kunt verpotten met DieKees er nog omheen in de grond of een andere pot. Bovendien stimuleert de wol op natuurlijke wijze de plantengroei, stoot insecten af, beschermt tegen vorst en verrijkt de bodem terwijl de wol vergaat, waardoor DieKees een duurzame keuze is voor elke tuin.

Het feest

Wees van harte uitgenodigd voor de DieKees launch party en neem je overgebleven stekjes mee! Het is noodzakelijk om je aan te melden als je wilt komen. https://forms.gle/mNkKXsbAdtrVfBFy7

Over DieKees & Fashion Tech Farm

DieKees is een start-up die zich richt op het omzetten van wolafval in plantenpotten, en zo plasticvervuiling te verminderen en wol te upcyclen tot een biologisch afbreekbaar product.
De wol stimuleert op natuurlijke wijze de plantengroei, stoot insecten af, beschermt tegen vorst en verrijkt de bodem terwijl de wol vergaat.

Diekees is de start-up van MinneWorks, ontwerp door Minne Zeijdner, ze transformeert complexe uitdagingen in uitvoerbare oplossingen door middel van design.

DieKees plant pots — © MinneWorks

DieKees plant pots — © MinneWorks

West area, Fashion Tech Farm, Zeelsterstraat 80
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig