Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

REDO ft. DOMNIQ - A New Dawn: No Limits, No Excuses

+ Start Her Up showcase markt

REDO ft. DOMNIQ

Bezoekers van de DDW kunnen gratis een ticket reserveren voor het programma in Muziekgebouw Eindhoven. Daar beleef je de show van danser REDO en muzikant DOMNIQ en een markt van de ondernemende vrouwen van Start Her Up.

REDO ft. DOMNIQ - A New Dawn: No Limits, No Excuses

Geboren in een lichaam dat daarvoor verre van gemaakt lijkt, meldt Redouan Ait Chitt zich op zijn 14de aan voor breakdancelessen, en wordt het uiterste van zijn doorzettingsvermogen en creativiteit gevraagd. Twee decennia later is REDO een wereldwijd gevraagd danser, battledeelnemer, presentator (onder andere ‘Project Dans’) en motivational speaker. Niet met holle kantoortermen, maar een levensecht verhaal dat een geheel nieuwe dimensie geeft aan de termen powerpoint en flip-over. Ondersteund door allroundmuzikant DOMNIQ ontwikkelde hij ‘A New Dawn: No Excuses, No Limits!’: een krachtige presentatie in woord, muziek en fenomenale dans.

Start Her Up - Showcase markt

Start Her Up is een transformerend vier maanden durend programma dat 15 vrouwen in Eindhoven, die voorheen werkloos waren, de kans biedt om hun leven opnieuw vorm te geven door een eigen bedrijf te starten. Met deskundige coaching en persoonlijke ondersteuning werken deze vrouwen aan hun ondernemerschap en krijgen ze de tools om economische onafhankelijkheid te bereiken. Dit empowerment-programma helpt hen niet alleen om een inkomen te verwerven, maar ook om hun zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te vinden. Bekijk meer informatie over dit initiatief op International Creative Women.

Van de 15 vrouwen die vorig jaar hun bedrijf zijn gestart, zijn er nog 14 succesvol actief. Tijdens de showcase zijn ze aanwezig om hun producten te presenteren en hun persoonlijke verhaal te delen over hoe ze met doorzettingsvermogen en steun van het programma hun dromen werkelijkheid hebben gemaakt.

Play video

Over Muziekgebouw Eindhoven

Jaarlijks genieten bijna 200.000 muziekliefhebbers van een ruim aanbod van concerten. Naast een brede basisprogrammering ligt de focus van Muziekgebouw Eindhoven op internationale topconcerten variërend van klassiek, jazz, global en popmuziek. Ook vinden we het belangrijk om kansen te bieden aan muzikaal toptalent en het ontwikkelen van eigen producties en het initiëren van vernieuwende verbindingen, of dat nou tussen verschillende genres is of tussen verschillende culturen.