Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Performance diner over de dood

Last Supper

Emma Miriam Berentsen
Theo Mcinnes (Huck Magazine)

Schuif bij ons aan na een druk dagje DDW-en voor een bijzonder diner, Last Supper, van performance artist Emma Miriam Berentsen en literaire organisatie Watershed. Met jouw favoriete laatste avondmaal als startpunt. Zware kost, maar toch licht verteerbaar.

Als een van de twaalf gasten aan tafel geef je van te voren door wat je favoriete laatste maaltijd zou zijn, onze topkok bereidt vervolgens een bijzonder diner van twaalf gerechten, geïnspireerd door die informatie. Tijdens het eten leidt Miriam een collectief gesprek, over de rol die dood en sterfelijkheid spelen in ons leven. Locatie is het TAC (Temporary Art Centre), Last Supper is onderdeel daar van een breder programma onder de naam “What a time to be alive”. Schuif je aan? Tickets à €70 zijn te koop via Eventbrite (link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-last-supper-performative-dinner-ddw-2019-71681749041) Stuur zodra je de tickets hebt besteld een mail naar lastsupper@stichtingwatershed.nl (uiterlijk drie dagen voor het bewuste diner) waarin je vertelt wat jouw laatste maal zou zijn. Er zijn in totaal maar 48 plaatsen beschikbaar tijdens de hele DDW, dus wacht niet te lang! Tijdens de DDW presenteren Watershed en Tot Zover (museum over de dood) in het TAC ook de fototentoonstelling De Kist al in huis, met foto’s van Saskia Aukema.

Partners

Watershed

Watershed is een literaire organisatie in Eindhoven, die zich richt op talentontwikkeling voor schrijvers en literaire podia. Gevoelige grote en kleine maatschappelijke thema's proberen we met onze podia makkelijker bespreekbaar te maken.