Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
een gedeelde leefruimte door Soorty x Living Tailors.REUSE. REDUCE. RELOVE. RECYCLE. REPURPOSE.

TOWARDS MINUS ZERO WASTE

Soorty x Living Tailors
Soorty x Living Tailors

De textielindustrie is vervuilend en gevaarlijk en fungeert als een van de belangrijkste onderdelen op stortplaatsen. Om naar MINUS ZERO WASTE te werken en de impact op onze planeet om te zetten in iets positiefs, streven wij als Soorty ernaar om ons best te doen om het impact zo laag mogelijk te h

Bij Soorty zijn we ingenieurs en ontwerpers met een behoefte om herstellend en regeneratief van ontwerp te zijn. Denken vanuit ontwerp en productontwikkeling zijn kernpunten van onze verantwoorde productie.
Met bewust consumisme en technologische vooruitgang, begint de modeketen een langverwachte ambitieuze verandering te vieren. Duurzaamheid is een grote reis en samenwerking is de drive factor. Daarom zijn we ontzettend blij en trots om samen te werken met Living Tailors aan dit prachtige project dat gericht is op het creëren van bewustzijn m.b.t. de huidige wereldwijde consumptiegewoonten door ons te richten op alternatieve toekomstige scenario's.
SOORTY X LIVING TAILORS PRESENTEERT: THE EMERGENCY GREENHOUSE “De noodkas gaat over het ontwerpen van een pragmatisch object, de tent als provocatie. We willen benadrukken dat we in de nabije toekomst niet in staat zijn om te overleven in ons land als gevolg van klimaatverandering. We verwijzen hierbij naar de wereldwijde tools van de jaren 1970 en levensmotto “we gaan terug naar de basis". We creëren een post-apocalyptische situatie waarin iedereen zijn eigen voedsel moet verbouwen. "De tent" is in feite een apparaat in plaats van

Partners

SOORTY ENTERPRISES

SOORTY

Soorty produceert op grote schaal met 70M meter en 40M stuks. Omdat we ons bewust zijn van het feit dat we een grote impact hebben op onze planeet en gemeenschap, zien we duurzaamheid en verantwoorde productie als belangrijkste drijfveer voor al onze acties. We beschouwen circulariteit niet alleen als nulverspilling, maar ook zonder afval. Wij zijn ingenieurs en ontwerpers in hart en nieren en moeten restauratief en regeneratief zijn als het op ontwerp aankomt.