Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
bulthaup wil verbinden. We gaan mensen samenbrengen die onze passie voor vakmanschap, innovatie en design delen.

Table Talks

Table Talks

De setting is eenvoudig; een tafel en een paar stoelen. Dit gaat over mensen en passie en het vermogen om nieuwe ideeƫn te genereren.
De gesprekken zijn open en eerlijk. Een klein, intiem publiek krijgt de gelegenheid om te luisteren en deel te nemen aan het gesprek.

bulthaup ontwerpt om mensen samen te brengen, we geloven dat de keukentafel daarvoor de uitgelezen plek is. We willen momenten creƫren die van waarde zijn voor de mensen aan onze tafel.

Op Strijp S, aan de Torenallee 80 in Eindhoven, richt bulthaup daarom een ruimte in waar gevestigde namen en innovatieve nieuwkomers samen om de tafel gaan.

Ons veelzijdige programma is vrij toegankelijk. bulthaup organiseert dagelijks een aantal vaste rituelen waar bezoekers aan kunnen deelnemen Ć©n een aantal inspirerende table talks.

Twee personen, ƩƩn tafel en een reeks uiteenlopende onderwerpen. Daar waar we met elkaar in gesprek gaan ontstaan nieuwe ideeƫn, nieuwe inspiratie.

U bent heel welkom om deel uit te maken van de
bulthaup Table Talks.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: https://bulthaup.com/nl-nl/ddw/table-talks/

Partners

bulthaup Nederland

bulthaup keukens en leefruimtes zijn plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen en zich thuis voelen. Om zoā€™n plaatsen te creĆ«ren moet de gebruiker met zijn behoeftes en leefgewoontes centraal staan.
bulthaup stelt zich elke dag de vraag opnieuw of de keuken voldoet aan de wensen van vandaag en morgen. We maken onze producten met veel liefde voor detail en een passie voor kwaliteitsvol materiaal. Zo ontstaan keuken- en leefruimtesystemen die het leven verrijken.