Zoeken

Sluit zoeken

Met papier als medium, worden de systemen, architectuur en de infrastructuur van het stedelijk landschap onderzocht. In de negen dagen van de Dutch Design Week zullen de ontwerpers van Paper City de ruimte ontwikkelen en activeren door middel van discussie, workshops en lezingen.

Met papier als medium, worden de systemen, architectuur en de infrastructuur van het stedelijk landschap onderzocht. Parallel aan de expositie zullen er workshops en lezingen plaatsvinden die de bezoekers uitnodigen om te experimenteren en de grenzen van papier op te zoeken. De expositie, de workshops en de lezingen zullen focussen op systemen, modellen en structuren die zich afspelen op zowel kleine en grote schalen binnen de speculatieve “Paper City”. In de negen dagen van de Dutch Design Week zullen de ontwerpers van Paper City de ruimte ontwikkelen en activeren. Ze de ruimte cureren met werk en ideeën rondom de materialiteit van papier en de locatie zal ingezet worden als een discursieve ruimte om een gesprek te starten binnen sector-specifieke onderwerpen.

ZeroDotZero

ZeroDotZero is een non-profit stichting opgericht als een onderzoekplatform voor design en technologie. De stichting wilt zich positioneren op het terrein tussen kunstonderwijs en de professionele praktijk en dient als een lab voor de afdeling Graphic Design Arnhem van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. ZeroDotZero biedt jong talent de mogelijkheid te werken binnen een praktijk gerichte omgeving terwijl ze begeleid worden door de beste ontwerpers, makers en denkers uit het vakgebied.