Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

BELOW THE SURFACE

BELOW THE SURFACE
IOIA x Floor Knaapen

Trends zijn vaak duidelijk aanwezig, maar niet altijd even zichtbaar of grijpbaar. De verhalen achter materialen en actuele trends worden tastbaar in acht conceptuele werelden, samengesteld door Broeinest en Studio IOIA.

Materialen uit het brede assortiment van Baars & Bloemhoff, akoestische oplossingen van Barrisol, vloeren van IVC Beyond Flooring en kranen van Quooker vormen de basis voor een organisch landschap, dat wordt aangevuld met werk van toonaangevende designers en jong talent.

BELOW THE SURFACE gaat verder dan materiaal. De expositie toont de zoektocht naar de verhalen die achter trends en materialen schuilgaan, maar toont ook de mogelijkheden van materiaal. Je kunt je pas verwonderen over de mogelijkheden van materiaal als je het in toegepaste vorm ziet. In de acht conceptuele werelden keert de keuken als een persoonlijk pronkstuk terug. Baars & Bloemhoff en Quooker sloegen de handen ineen met studio IOIA om een frisse wind te blazen door de keuken anno nu. Samen werpen zij een blik op de vele gedaantes die een keuken kan aannemen: van kleurexplosie tot harmonieus toevluchtsoord. Stuk voor stuk passend binnen de thema’s van de expositie.

Baars & Bloemhoff, IVC Beyond Flooring, Barrisol

Met ruim 2500 verschillende decoren van meer dan 35 onderscheidende merken heeft Baars & Bloemhoff voor ieder interieurproject het juiste materiaal en advies in huis. Met veel enthousiasme speuren zij internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en trends die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen is inmiddels direct uit voorraad leverbaar.