Terug naar Programma
Re-Create Out Loud 2018 with Simon Dogger
MU / Boudewijn Bollmann

Re-Create Out Loud

Vijf avonden met prikkelende talkshow experimenten

Ma 21 okt - vr 25 okt bij MU | Strijp-S

Een talkshow = een talkshow = een talkshow. Maar nu niet meer! MU en What If Lab dagen ontwerpers uit om het concept drastisch om te vormen. Doe mee!
Van 21-25 oktober, 18.00 - 19.30. (Voertaal = Engels)

Vier jaar geleden initieerde MU Create Out Loud, de eerste talkshow die alle dagen van de DDW plaatsvond. Maar omdat DDW inmiddels volop talkshows biedt en we creatief voorop willen lopen, zijn we ook bereid om onze eigen werkwijze op de schop te nemen. Daarom bedachten we Re-Create Out Loud - een opwindende een experimentele poging om te kijken wat een talkshow nog meer kan zijn dan de formats die we al kennen.
Hiervoor slaan MU en What If Lab dit jaar vijf avonden (van maandag tot en met vrijdag tijdens DDW) de handen ineen voor een serie heel verschillende maar altijd prikkelende talkshows die als vanouds worden gepresenteerd door de energieke Isolde Hallensleben. Iedere avond staat onder creatieve leiding van een andere ontwerper of ontwerpteam. Deelnemers zijn MacGuffin, Dries Depoorter, Adelaide Tam, Arvid&Marie en Tom Loois.
MacGuffin richt zich op archetypische elementen van de talkshow, Dries Depoorter zoomt via de smartphones van het publiek in op intieme technologie, Adelaide Tam zoekt een speciale VIP dinnerdate, Arvid & Marie laten ons het ontwerp potentieel van het niet-menselijke zien en Tom Loois bouwt voort op zijn onderzoek naar belichaamde ervaringen.

Partners