Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

We're open!

Vij5 Showroom + Hallenweg
left: Iris Rijskamp - right: Vij5

Wij geven inzicht in de samenstelling en oorsprong van de Vij5 collectie. Met deze openheid sluiten wij aan op een nieuwe trend waarbij transparantie in de keten als vanzelfsprekendheid wordt gezien.

Wanneer je iets koopt, maak je een keuze. Daarmee ben je als consument onderdeel van een keten. Maar hoe zien deze ketens er precies uit? En van welke ketens wil jij onderdeel zijn?
Bij Vij5 vinden wij het belangrijk dat je een bewuste keuze maakt wanneer je onze producten koopt. Zie het als een logisch vervolg op de overwegingen die wij vóór jou gemaakt hebben tijdens het ontwerpen, ontwikkelen en maken van de Vij5 collectie.
Door open en transparant over onze producten te communiceren, geven wij jou als klant inzicht in de keuzes die wij gemaakt hebben. We laten zien hoe, waar en waarom wij met ontwerpers, producenten en leveranciers samenwerken. Vervolgens kun jij deze informatie gebruiken bij het maken van jouw persoonlijke overwegingen.
Met deze openheid sluiten wij aan op een nieuwe trend waarbij transparantie in de keten als vanzelfsprekendheid wordt gezien. Wij veranderen hiermee overigens niet de manier waarop wij werken, wel onze taal.
Naast onze communicatie, openen we ook onze vernieuwde showroom waar we een aantal nieuwe producten in de Vij5 collectie laten zien. Als bezoeker ben je ook welkom in onze aangrenzende werkplaats.

Vij5

Vij5 wordt vertegenwoordigd door initiatiefnemers Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst. Direct na hun afstuderen richtten zij Vij5 op om hun eigen ontwerpen op de markt te kunnen brengen. Hun bekendste ontwerp is de FlexVaas, waarmee zij in 2009 een Dutch Design Award wonnen.

Middels samenwerkingen wordt de Vij5 collectie uitgebreid met producten van externe ontwerpers, gecureerd door Arjan en Anieke. Dit maakt de Vij5 collectie een persoonlijke en eigenzinnige design verzameling.