Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Interface DesignLab Young Talent

Interface DesignLab Young Talent

Twee jonge design talenten Lotte Gulpers & Lena Winterink van Designacademy Eindhoven kregen de opdracht om op eigen wijze het productiemateriaal of deelproces van Interface te vertalen op een innovatieve, duurzame & circulaire manier waarbij het thema ‘Positive for People and Planet centraal staat.

Twee jonge design talenten Lotte Gulpers en Lena Winterink van Designacademy Eindhoven kregen de opdracht om op eigen wijze het productiemateriaal of deelproces van Interface te vertalen/toe te passen op een innovatieve, duurzame en circulaire manier waarbij het thema ‘Positive for People and Planet’ centraal staat. Doel: Het thema ‘Positive for People and Planet’ op een eigentijdse manier zichtbaar maken. Jong talent een kans geven om in aanraking te komen met de industrie en hun werk te promoten.

Interface

Het verhaal van Interface begon in 1973, toen oprichter Ray Anderson zag dat de kantooromgeving ingrijpend aan het veranderen was en er behoefte ontstond aan flexibele vloerbedekking. Creativiteit werd belangrijker dan productiviteit en efficiëntie. Design is nu een instrument om de samenwerking te bevorderen en ruimtes een eigen identiteit te geven. Nu hebben we ons een nog ambitieuzer doel gesteld, de volgende grote stap in onze reis: #ClimateTakeBack.