Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

New collection and presentation

Zoals ieder jaar presenteren wij tijdens de Dutch Design Week 2019 onze nieuwe collectie in onze winkel en showroom. Er zal ook een nieuwe presentatie worden gerealiseerd in de Wonderkamer. Door het hele pand worden designexposities georganiseerd.

In 2010 Piet Hein Eek verhuisde Piet Hein Eek zijn bedrijf van Geldrop naar een oude Philipsfabriek in Eindhoven. De activiteiten die toen al het hele proces van idee tot de consument bestreken werden hier verder uitgebreid. Hierdoor is er een wereld onts

Over Piet Hein Eek

In 1990 studeerde Piet Hein Eek af aan de Design Academy in Eindhoven. Hij opende zijn eerste bedrijf in Geldrop in 1992. Voor Eek is het belangrijk om invloed te hebben op het hele proces - van tekening tot eindproduct - een uitzonderlijke manier van produceren te zijn die internationaal erkend werd. Het is nog steeds zeldzaam dat meubels onder hetzelfde dak worden ontworpen en geproduceerd. Elk product van Eek wordt ontworpen met het materiaal, ambacht en de fabricagetechniek als uitgangspunt.

Startpunt

Strijp T+R area, Halvemaanstraat 30
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig