Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Design ontmoet Kunst en Technology

DDW Talks: Art & Collectables

Shylight by Studio Drift at Stedelijk Museum

In samenwerking met onze partners presenteert Dutch Design Week DDW TALKS dat in het eco systeem van collectible design duikt.

Specialisten uit zowel de kunst- als de designindustrie delen hun inzichten over de nieuwste initiatieven om de collectible designmarkt uit te breiden, op het gebied van tech en art. Als je inzicht wilt krijgen in de kunstwereld deelt DRIFT en Maarten Baas hun kennis in een exclusieve DDW19 Masterclass hoe je als getalenteerde start-up je eigen kunst business opstart.

Kom op 24 oktober op DDW Talks om het laatste nieuws te horen over collectible design en wat het ecosysteem van collectible design kan leren van de kunst- en tech-wereld.

Timetable:
14.30 - 16.00: Lonneke Gordijn and Ralph Nauta of DRIFT: Masterclass DDW Talks
16.00 - 17.00: Maarten Baas: Masterclass DDW Talks

17.00 - 18.00: Break: Drinks & Bites

18.00 - 19.30: DDW Talks: key players from museum, artists and a renowned gallery owner talk and share their insight into the collectable design eco system

19.30 - 20.30: Network Drinks & Bites

Alle DDW Talks zijn Engels gesproken.

Partners

DDW Talks

Voor het eerst heeft Dutch Design Week dit jaar samen met verschillende partners een DDW Talks programma gecureerd. Aan de hand van zeven thema’s onderzoeken we de vele facetten van design. Samen met belangrijke sleutelfiguren uit het ontwerpveld en daarbuiten, verkennen we diverse ontwerpdisciplines, bespreken we de actualiteit, blikken terug op het verleden en werpen een blik in de toekomst.