Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Virtuele tentoonstellingservaring over cyborgs, data en kunstmatige intelligentie. Van 23 oktober - 1 november. Sneak preview DDW vanaf 17 oktober.

(IM)POSSIBLE BODIES

Start virtuele tour
Boer + Smeenk

(IM)POSSIBLE BODIES (opvolger van Robot Love) is een interactieve tentoonstelling over cyborgs, data en AI. Een digitale ontdekkingsreis langs augmented realities met (ro)bots, 3D kunstwerken en custom made virtuele avatars in alomvattende e gedeelde zintuigelijke online ervaring.

(IM)POSSIBLE BODIES is een interactieve tentoonstellingservaring over cyborgs, data en AI, online te beleven in augmented realities met (ro)bots, 3D kunstwerken en custom made virtuele avatars die elkaar ontmoeten in alomvattende en gedeelde zintuiglijke digitale ervaring. (IM)POSSIBLE BODIES is het vervolg op ROBOT LOVE – uit de koker van Stichting Niet Normaal INT – dat in 2017 en 2018 tijdens DDW in Eindhoven een groot succes was.

Bezoekers betreden het online festival via de laptop en een speciale app, wekken kunstwerken tot leven, en zijn er zelf onderdeel van. De fysieke tentoonstelling in ‘s-Hertogenbosch, van 23 oktober tot 1 november, is wegen de nieuwe COVID-19 maatregelen gecanceld. We gaan 100 procent virtueel!

(IM)POSSIBLE BODIES de vraag: Wat voor soort cyborgs willen we worden? Want cyborgs zijn we allang! Implantaten in en verbeteringen aan ons lichaam zijn het nieuwe normaal. En we zijn reeds versmolten met onze mobiels.

Kruip in de huid van een cyborg en ontdek wat het betekent om cyborg te zijn. Vind jezelf en de ander opnieuw uit tijdens deze tentoonstelling, en bedenk wat je (digitale) lichaam betekent en gaat betekenen in de nabije toekomst.

The Makers of ROBOT LOVE

Het doel van Stichting Niet Normaal INT: het ontwikkelen van ervaringstentoonstellingen op het grensvlak van design, kunst en technologie, met de ambitie maatschappelijke discussies op gang te brengen, publieksgroepen te mengen, en bij te dragen aan een leefbare wereld.

Directeur Ine Gevers organiseerde eerder Ik + de Ander-Art and the Human Condition, Niet Normaal-Difference on Display '09-'10, Ja Natuurlijk-How art saves the World '13, Hacking Habitat-Art of Control '16 en ROBOT LOVE '18.