Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
WORTH Partnership Project creƫert en ondersteunt transnationale samenwerkingsprojecten

WORTH Partnership Project

Start virtuele tour
WORTH Partnership Project

Het WORTH-Partnerschapsproject, dat door de Europese Unie in het kader van het COSME-programma wordt gefinancierd, creƫert en ondersteunt transnationale samenwerkingsverbanden tussen modeontwerpers, producerende KMO's en meer mensen die op zoek zijn naar design-gedreven en innovatieve ideeƫn.

3 oproepen tot het indienen van voorstellen en 152 winnende projecten waarbij meer dan 340 partners uit 34 EU-COSME-landen betrokken zijn: dit zijn de aantallen van het WORTH Partnership Project, een vierjarig programma dat wordt gefinancierd door COSME, het EU-programma voor het concurrentievermogen van het midden- en kleinbedrijf (mkb), en dat is gewijd aan de bevordering van transnationale samenwerking tussen ontwerpers, creatieven, productiebedrijven en technologiebedrijven rond de ontwikkeling van innovatieve ideeƫn.
De winnende partnerschappen profiteren van financiƫle basissteun, een op maat gesneden coachingprogramma door internationale deskundigen, professionele ondersteuning op het gebied van intellectuele eigendom en de deelname aan netwerkactiviteiten en twee internationale tentoonstellingen.
WORTH presenteert de resultaten van de 2e ronde van 62 partnerschapsprojecten, die zich inzetten voor de ontwikkeling van een meer slimme, duurzame en inclusieve groei door middel van ontwerpoplossingen.

Zoals te zien in
Partners

Deelnemers van

WORTH Partnership Project

WORTH Partnership Project

WORTH Partnership Project is een initiatief van de Europese Commissie dat tot doel heeft de samenwerking tussen het MKB, ontwerpers, producenten en technologiebedrijven te ondersteunen bij het creƫren van nieuwe producten en het uitvoeren van innovatieve en ontwrichtende ideeƫn met een hoge ontwerpcomponent. Het initiatief wordt uitgevoerd door een consortium in heel Europa, met de overtuiging dat de creatieve industrie de belangrijkste drijvende kracht achter de economische groei is.