Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Future gifts, future shifts

What's in store for the future

Hack your hormones with the ‘Lust bomb’.
Anne Abdoel for Buro Zorro

Wat brengt de toekomst van de liefde, hoe vinden we elkaar in een hyperindividuele samenleving en wat brengt ons genot als we de meeste genotsmiddelen van ons leefstijllijstje hebben geschrapt? Denk mee, denk vooruit en beslis of jij deze toekomsten wel wilt.

Wil jij weten wat de toekomst brengt en wil je dat nu alvast cadeau geven aan je vrienden en geliefdes? Dat kan in de webshop van de toekomst. Lees de speculatieve verhalen en bestel nu wat je straks nodig hebt. Een potje janken, bommetje lust, dosis me-time, shotje geluk en een abonnement op het leven. Leuk om weg te geven aan die ene vriendin met liefdesverdriet of die gescheiden vriend die no strings attached zou willen daten. Neem een lidmaatschap om in contact te kunnen blijven met je overleden oma of een shotje geluk uit de Longevity kit om te toosten op je volgende levensfase. De 5 Future gifts verbeelden de 5 taboethema’s seks, dood, leven, religie en genot.

Lust bomb
Hack je hormonen en maak je seksleven een bom van hoogtepunten.

Re-membership
Blijf in contact met een overleden naaste.
Healing ritual
Volg het stappenplan om jezelf open te kunnen stellen.

Cry cream
Het genot van een lekker potje janken.

Longevity kit
Toolbox voor een lang, gelukkig leven.

Zoals te zien in
Partners

Buro Zorro

Buro Zorro gaat dagelijks op zoek naar wat de toekomst zal brengen. Onze onderzoekers hunten innovaties, trends en veranderende behoeftes. De webshop van de toekomst is ontstaan door onderzoek naar de toekomst van geloof, hoop en liefde. De meest basale en intieme, menselijke en zingevende onderwerpen. Het zijn thema’s die het dichts bij de mens liggen, die relevant zijn, maar ook moeilijk zijn om over te praten.