Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Een vooruitstrevende multi-factor authentificatie interface

Project Stealth

Start virtuele tour
Stealth Mouth Wearable

Stealth is een vooruitstrevende digitale beveiligings systeem die multi-factor authentificatie leverd in de vorm van een mond sensor. Dit experimentele ontwerp gebruikt de mond als een bewijs om onze identiteit te beschermen.

Sinds het begin van de geschiedenis bewaard onze mond al onze geheimen. Maar tegenwoordig kunnen de unieke biologische eigenschappen van onze mond onze digitale identiteit beschermen.

In een wereld vaar onze identiteit constant onder vuur staat, kunnen openbare biometrie en verificatiemechanisme een grote impact hebben op ons leven. Mensen laten overal gemakkelijk en onbewust biometrische sporen achter, terwijl technologie steeds beter wordt in het vervalsen van onze identiteit.

De mond heeft meerdere verborgen biometrische gegevens die niet gemakkelijk door anderen kunnen worden verzameld. Onze Stealth mond wearable scant de gebruikers gehemelte, en gebruikt deze als biometrische gegevens voor identificatiedoeleinden. Naast biometrie moet een veilig identificatie- / authenticatie systeem een kennis laag bevatten. De mond is een ongelooflijke machine met rijke input- en output kanalen. Stealth maakt gebruik van de mobiliteit en gevoeligheid van de tong om een communicatieprotocol te creƫren voor extra beveiligingsmaatregelen. Wanneer authenticatie vereist is,geeft het apparaat een serie van stimulaties, de gebruiker moet vooraf-gedefinieerde bewegingen uitvoeren als antwoord.

Zoals te zien in
Partners

Project Stealth Tech

Wij zijn een groep ontwerpers en ingenieurs die geĆÆnteresseerd zijn in ontwerpen voor de toekomst. We houden van intrigerende ideeĆ«n en gebruiken onze technische achtergrond om iets te maken dat onmogelijk lijkt.

Project Stealth is ontstaan uit een experimenteel project aan het Royal College of Art en Imperial College London. Het team is uitgegroeid tot een startup, nu werken we aan de prototype-iteraties en het verkenning van mond interfaces. We willen de mogelijkheden van de mond onderzoeken