Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Simpel, maar toch anders.

AHÄ€-NEK cloth hanger

3D viewing room
AHA-NEK Cloth Hanger
Aki Lee

Hoe hang jij probleemloos een T-shirt op een hangertje? Of een jurkje, trui of overhemd? Vind jij het soms ook lastig manoeuvreren om je kledingstuk op een hanger te krijgen of hem eraf te halen? Neem jij de weg ‘onderdoor’ of trek je de hals (te) ver open?

De AHA-NEK Kleerhanger bestaat uit twee stokjes, vernuftig in elkaar geschoven. Het ene stokje gaat in de ene mouw en het andere stokje gaat via het ene stokje in de andere mouw. Meer is het eigenlijk niet.

Het ontwerp is bedoeld om te voorkomen dat de hals uitrekt, maar de hanger komt het best tot zijn recht als je een kledingstuk eraf moet halen. Dat is in de geschiedenis van de kleerhanger nog nooit zo makkelijk gegaan. Het is leuk geworden om een T-shirt van een kleerhanger te halen. Wie had dat ooit gedacht?

De AHA-NEK Kleerhanger is een 100 p.c. lokaal geproduceerd, innovatief, speels, handgemaakt betaalbaar en handgemaakt product gemaakt van natuurlijke materialen. Een opnieuw vormgegeven object voor dagelijks gebruik, dat vroeger onopgemerkt bleef. Tot nu toe. Het is plezierig om te zien en om aan te raken, ongeacht het gebruik ervan. Een kleinschalig gebruiksvoorwerp, maar ook een gat in de markt. Een product dat actief een duurzame manier van maken ondersteunt, waarbij de lokale expertise wordt getoond en tegelijkertijd een creatieve manier van leven wordt bevorderd.

Zoals te zien in

Minimuc Design Studio

Minimuc is een bekroonde, internationaal opererende ontwerpstudio gevestigd in Amsterdam, opgericht door architect Ismini Christakopoulou. Wij ontwerpen sfeervolle ruimtes, creatieve en inventieve objecten, verleidelijke graphics, gedurfde identiteiten.

De uitgesproken stijl van Minimuc Design Studio wordt samen met de klant gecreëerd. Van zacht minimalisme tot experimenteel maximalisme, elke opdracht is een uitdaging om wensen om te zetten in gepersonaliseerde en unieke ontwerpen.