Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Een selectie van het beste Nederlandse digitale design, samengesteld vanuit het thema van de Dutch Design Week.

Dutch Digital Design

Start virtuele tour
SpaceBuzz VR by MediaMonks
Dutch Digital Design

Laat je inspireren door deze digital design experience. Hier laten Nederlandse digitale design bureaus zien met welke projecten ze mensen dichter bij elkaar brengen.

De wereld om ons heen digitaliseert steeds sneller, versneld door de Corona crisis. Digitalisering stelt ons wel in staat om mensen met elkaar te verbinden, via schermen en slimme apparaten. Maar hoe ontwerpen we die digitaliserende wereld? Hoe zorgen we ervoor dat we in ons streven om meer en meer te digitaliseren niet onze menselijkheid verliezen?

Stichting Dutch Digital Design, die het beste digitaal design uit Nederland een podium geeft, laat een selectie van het beste Nederlandse digitaal werk zien. De tentoonstelling illustreert hoe digitale technologie kan verbinden, zonder de menselijkheid te verliezen. Hoe het mensen samen kan brengen, door ze samen te laten werken en samen te laten praten. Kom kijken bij deze speciaal gecreëerde virtuele ruimte. Dutch Digital Design’s kijk op 'The New Intimacy'.

- VanMoof door Resn
- SpaceBuzz VR door MediaMonks
- Demo Festival door Studio Dumbar
- The Correspondent door Momkai
- Rijksmuseum door Fabrique
- Born Free Generation door Ilvy Njiokiktjien
- CliniClowns door Greenberry, Robot Kittens
- Karwei Stijl Studio door dentsuAchtung
- Leela door Your Majesty

Dutch Digital Design

Stichting Dutch Digital Design zet zich in voor zichtbaarheid van het beste Nederlandse digitale werk in binnen- en buitenland: het is een podium voor designers, merken en bureaus. Doel is de aantrekkingskracht voor potentiële opdrachtgevers, partners en talent te versterken, maar ook onderling samen te werken en kennis uit te wisselen. Bij de stichting zijn 30 bureaus en merken aangesloten als partners.