Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Wij zijn een collectief van 22 ontwerpers, bijeengebracht door het talentontwikkelingsprogramma Driving Dutch Design. We onderzoeken ‘waarde’.

Driving Dutch Design: Re-Value — Expo

Start virtuele tour

Driving Dutch Design staat bekend als het talentontwikkelingsprogramma voor creatieve ondernemers die 10 maanden lang een intensief professionaliseringstraject aangaan. Gezamenlijk presenteren zich zowel collectief als individueel het eindresultaat. Dit jaar is het thema Re-Value!

Wat is echt belangrijk als de wereld tot stilstand komt? Laten we daar samen eens bij stilstaan. Re-Value is een uitnodiging om te herwaarderen.

Wij zijn een collectief van 21 ontwerpers, bijeengebracht door het talentontwikkelingsprogramma Driving Dutch Design. We bundelen onze ontwerpkracht om het thema ‘waarde’ te onderzoeken en presenteren

Onzekerheid is een constante factor, die we met onze nieuwsgierige en probleemoplossende blik op de wereld graag omarmen. Hoe kunnen verandering en onzekerheid waarde toevoegen? Hoe kunnen we ons werk en onze waarde heruitvinden? We zijn gewend om te zenden: wie we zijn, wat we kunnen en welke waarde we toevoegen. Maar wat als we het antwoord niet geven, maar juist de vragen stellen?

Ga met ons mee op ontdekkingsreis naar DDW. Waar wij met het publiek ons onderzoek naar individuele en collectieve waarde zullen presenteren en voortzetten, tijdens onze overzichtsexpositie. De bestemming is geen fysieke plaats, maar een nieuw perspectief op ‘waarde’: Re-Value.

Listen to the Dutch podcasts or read the English articles published by DDW. You can also follow the Drivers’ journey on Instagram @drivingdutchdesign or on www.ddd20.nl.

Zoals te zien in
Partners

Driving Dutch Design

Driving Dutch Design is een programma voor talentontwikkeling geïnitieerd door ABN AMRO, de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en de Dutch Design Foundation (DDF).