Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

SITTING TREE

UP CLIMB

Een structuur die aan een boom kan worden bevestigd en dat toelaat
mensen om te gaan met bomen op verticale oppervlakken zonder opdringerige installatie.

Bevestig meerdere structuren willekeurig aan de boom om een speeltuin en trappen te creƫren.

-Sinds het begin van de mensheid vertrouwen mensen op bomen en natuur. Maar wat is de relatie tussen mens en natuur? Heeft de natuur ons nodig, of zijn we afhankelijk van moeder natuur?

-Tegenwoordig proberen we het gevoel van angst te onderdrukken, maar zonder angst kunnen we de rust die ons omringt niet volledig waarderen.

-Op een zonnige middag gaan mensen naar het park om een mooie rustige boom te zoeken om onder te zitten of op te leunen. Mensen lezen boeken, spelen en gaan onder de boom liggen, maar zijn alleen beperkt tot de grond.

Combineer drie ideeƫn, Julien creƫerde een structuur die aan een boom kan worden bevestigd, en het stelt mensen in staat om te communiceren met bomen op verticale oppervlakken zonder opdringerige installatie. Een structuur maakt mensen bewust van de afhankelijkheid van de natuur, evenals het gevoel van spanning bij hoog zitten. Hoe hoger mensen zitten, hoe meer angst ze zullen voelen, maar het uitzicht wordt ook beter.

JU. studio

JU. studio opgericht door Julien in 2020, observeer en haalt inspiratie uit de natuur om duurzaamheid te bereiken en het bestaande product opnieuw te ontwerpen. JU studio communiceert, creƫert en onderzoekt nieuwe ideeƫn met andere ontwerpstudio's, van product tot animaties en andere verschillende ontwerpgebieden.