Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Virtuele studiotours belichten ontwerpers die in de branche veranderen en die bio-design, biotechnologie, circulariteit en duurzaamheid aansturen.

Biotours at DDW

Start virtuele tour

In de jaren 2010 was er een explosie in bio- en ecologiegedreven ontwerpconcepten en prototypes, maar in een tijdperk van urgentie: hoe zetten we ‘concepten’ over naar oplossingen voor het oplossen van problemen en hoe kunnen we systemische verandering stimuleren?

Hoe kunnen bedrijven opschalen van speculatieve ideeën naar geïntegreerde oplossingen? Hoe kunnen bedrijven deze praktijken toepassen als de behoeften van de planeet en de mensen constant in beweging zijn?

Biotours presenteert een virtuele pop-upstudio en een serie briefings tijdens de lunch met 16 ondernemende en afgestudeerde ontwerpers die vorm geven aan toepassingen die de industrie veranderen in biodesign, biotechnologie, circulariteit en duurzaamheid.

De Biotours-ervaring zal meeslepend en kritisch inzicht, inspiratie en verbeeldingskracht bieden rond vier macrogebieden met kansen: Bio-Tech Realities, (Local) Systems Solutions, The New ‘Growth’ Mindset en Augmented Humans.

Livestream-links komen binnenkort:

19-10-2020: Bio-Tech Realities - 13:00 - 14:00
20-10-2020: (Local) Systems Solutions - 13:00 - 14:00
21-10-2020: The New ‘Growth’ Mindsets - 13:00 - 14:00
22-10-2020: Augmented Humans - 13:00 - 14:00

De lezingen worden in het Engels gehouden.

Biotours

Biotours is een project van Ceneic - een nieuw soort bureau dat bestaat om organisaties te helpen geletterd te worden in de wereld van biodesign, contact te leggen met de innovators in de industrie-veranderende biotechnologie en circulaire economiepraktijken te implementeren in de structuur van hun bedrijf.