Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Things of Ravvve

3D viewing room
Ravvve vase 01
Przemek Dzienis

Things of Ravvve zijn objecten geĂŻnspireerd door de ravecultuur en de dystopische toekomst van feesten. Het zijn voortdurende verkenningen van de mogelijkheden van digitale productie met veel aandacht voor details, kleuren en texturen.

De inspiratie voor deze tentoonstelling is op een paar manieren bij ons gekomen.
Eerst werden we geĂŻnspireerd door rave- of elektrocultuur in het algemeen en het is een sterke esthetiek, we hebben onderzoek gedaan naar de symbolen zoals smileys, rare amuletten, kettingen en dingen die niet echt samenkomen, eclecticisme.
Ten tweede werden we geĂŻnspireerd door de nieuwe covid-versie van feesten, we gingen naar een online feest en het was de vreemdste ervaring ooit, mensen dansten als avatars in de vorm van kikkers en worstjes, niets is echt behalve dj. Dus vroegen we ons af of dat is wat er nu gaat gebeuren, geen gelijkenissen meer met echte mensen? We besloten om deze tentoonstelling te maken als de clash van die twee concepten - raves uit de jaren 90 en een digitaal feest uit 2020. We gebruikten onze objecten als artefacten die je mee kunt nemen naar een feest, vaas als rugzak, vaas als portemonnee, waarom niet . We hebben accessoires gemaakt die je aan een lamp kunt hangen maar ook aan jezelf, kleurrijke kettingen met bloemen en smileys, aanpasbaar aan jouw wensen. Al dat 3d geprint in onze studio. Bekijk het en laten we feesten alsof het 1999 is.

Uauproject

UAUPROJECT is een ontwerpstudio gevestigd in Warschau, Polen. Opgericht door Justyna Fałdzińska & Miłosz Dąbrowski, afgestudeerd aan de Faculteit Industrieel Ontwerpen aan de Academie voor Schone Kunsten in Warschau. We onderzoeken en experimenteren met consumentgericht 3D-printen voor gebruik in thuisproductie. Ons doel is om te laten zien dat 3D-printen de beste manier is om een ​​goed ontwerp duurzaam en toegankelijk te maken.