Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Vij5 presenteert nieuwe items in de collectie en laat middels hun nieuwe huisstijl zien dat transparantie van de keten nu actueler is dan ooit.

Publishers of design products

3D viewing room
Vij5 Showroom
Vij5

Met een nieuwe huisstijl, website en taal leggen we in 5 stappen aan je uit wie wij zijn, wat we doen en wat onze rol is in het proces dat ieder product bij Vij5 doorloopt.
We breiden de collectie uit met een aantal nieuwe producten, die zowel online als in de Vij5 showroom gelanceerd zullen worden.

TIP: tijdens DDW kun je in onze webshop het 'DDW @ Home – verrassingspakket' van Vij5 kopen waarmee je een stukje fysieke DDW beleving naar je eigen huis haalt!

Vorig jaar tijdens DDW zijn we een proces gestart met ‘transparantie van de keten’ als uitgangspunt. Dit jaar is hetzelfde thema relevanter dan ooit, en presenteren wij het resultaat van ons proces in de vorm van onze nieuwe huisstijl, website en taal. Hiermee leggen wij in 5 stappen aan je uit wie wij zijn, wat we doen en wat onze rol is in het proces dat ieder product bij Vij5 doorloopt. Dankzij een bijdrage van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie hebben we vijf korte video’s gemaakt die een uniek kijkje in onze werkzaamheden geven en de interactie die wij hebben met de ontwerpers en makers om ons heen. De video’s geven tegelijkertijd een mooie doorsnede van de huidige Nederlandse productontwerp sector.

Ook breiden we dit jaar de collectie uit met een aantal nieuwe producten, die zowel online als in de Vij5 showroom gelanceerd zullen worden. Onze showroom in Eindhoven is zowel tijdens als na DDW open op afspraak. Bezoek onze website vij5.nl/contact om een afspraak te maken.

Partners

Vij5

Vij5 geeft een collectie interieur accessoires, verlichting en meubels uit. Als ‘uitgevers van design producten’ werken we vanuit inhoud: het product en het verhaal daarachter staan voorop. We bieden ontwerpers en makers een platform waarop we samen nieuwe design producten ontwikkelen en verspreiden. Hierbij vervullen we een verbindende rol met als doel een positieve impact te creëren voor de mensen om ons heen. Met de Vij5 collectie brengen we een ode aan het ambacht van de productontwerper.