Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Het boek is een creatief dagboek met uitspraken die zijn ontvangen van vertegenwoordigers van de creatieve gemeenschap tussen 15/03 en 15/04/2020.

About The Undiscovered Future

About The Undiscovered Future
@pktwidz

Om extreme gedachten vast te leggen toen het coronavirus zich begon te verspreiden, vroegen we de creatieve gemeenschap om twee vragen te beantwoorden:
-Waar ben je dankbaar voor? (Het kan een klein zijn dat je in deze tijd hebt geleerd)
-Wat is uw droom?(Voor de wereld na de pandemie)

De kaders van het project ontstonden in een tijd waarin het coronavirus zich agressief begon te verspreiden over Europa, Noord-Amerika (en de VS), Zuid-Amerika, Afrika en andere continenten, met een verklaring van een wereldwijde pandemie die kort daarna volgde. De missie was om de waarden vast te houden die destijds buitengewoon duidelijk waren.

De reacties die we kregen, werden een voor een op sociale media gepubliceerd, in de veronderstelling dat ze over een jaar zouden worden teruggeroepen. Na analyse van het verzamelde materiaal realiseerden we ons echter dat het een samenhangende boodschap was, een creatief dagboek uit die periode. We hebben besloten om het te publiceren in een grafische interpretatie die we samen met MichaƂ SiciƄski hebben gemaakt.

We zijn ervan overtuigd dat het werk een kompas van waarden zal worden waarrond we een nieuwe en betere toekomst kunnen bouwen.

Onder de 25 persoonlijkheden die hun gedachten en dromen deelden waren: Alice Rawsthorn, BCXSY, Branko Popovic, Dominic Wilcox, Fernanda Torre, Formafantasma, James Auger, Jan Boelen, Karolina HaƂatek, Kathryn Best, Koert van Mensvoort, Marije Vogelzang, Matylda Krzykowski, Ross Lovegrove.

Zoals te zien in
Partners

Content Story

Opgericht in 2017, streven we ernaar om projecten uit te voeren in design, kunst, technologie en beleving. Bij Content Story geloven we dat er kracht schuilt in creativiteit, bewust ontwerp en kwaliteitsinformatie, een kracht die mensen in staat stelt om sociale verandering te creĂ«ren. Tot op heden heeft de Stichting 3 grote projecten georganiseerd: expositie BODY in Culturele Hoofdstad van Europa; OVERLOAD op Gdynia Design Days en de conferentie Undiscovered - Stories about Experience”.