Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Masker jezelf om jezelf te onthullen

#NewIntimacyHour

3D viewing room

#NewIntimacyHour - een emotionele online event experience gericht op het verkennen van de diepste angsten, hoop en verlangens van mensen op het spannende kruispunt tussen technologie en storytelling.

#NewIntimacyHour vindt plaats van 19 tot 23 oktober 2020, van 18 tot 19 uur.

#NewIntimacyHour is een intiem en ondersteunend forum, waarin Admind de verkenning van diep persoonlijke perspectieven en ervaringen vergemakkelijkt in een poging om ons allemaal dichterbij elkaar te brengen en onze creatieve inlevingsvermogen uit te oefenen.

#NewIntimacyHour is een online evenement van een uur, geïnspireerd op de rol van het masker in de nieuwe realiteit van vandaag de dag. Elke avond staat een andere emotie centraal: Liefde, Angst, Woede, Onheil en Hoop. Onze gastheer, een gastvrije zorgdeskundige, begeleidt open en eerlijke sessies. Verwacht lach, verontwaardiging, bekentenissen en vooral menselijke verbondenheid. Dus hoe werkt het? Tijdens het videogesprek bedekken de deelnemers hun gezicht met een augmented reality filter, ontworpen door Admind om hun persoonlijkheid van die avond weer te geven. Ze delen hun eigen verhaal en ontdekken hoe bevrijdend en levensbevestigend het spreken met een masker kan zijn. Tijdens elke bijeenkomst worden de gasten uitgenodigd om deel te nemen, om anderen te ondersteunen of om het grootste geschenk van allemaal te geven - de bereidheid om te luisteren.

www.newintimacyhour.com

Admind Branding & Communications

Admind Branding & Communications is een creatief bureau gespecialiseerd in ‘global branding’. Wij helpen onze klanten niet alleen door hun communicatie wereldwijd samenhangend te maken, maar ook door hun transformatie binnen het nieuwe digitale omgeving te ondersteunen. Met onze nieuwe studio in Amsterdam, gericht op merkontwikkeling en meeslepende ervaringen, zijn we klaar om nieuwe partnerships, verbindingen en samenwerkingen aan te gaan met de Nederlandse designgemeenschap en haar bondgenoten