Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Drivers of Change

Bio-based seaweed material as speculative design
Jing-cai Liu

Drivers of Change is een expositie die de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) representeert tijdens de Dutch Design Week.

Een paar schoenen gemaakt van zeewier, slimme knikkers die buizen stelsels op onregelmatigheden kunnen detecteren, minuscule robotjes die door licht worden voortgedreven en een nieuw type geheel door de TU/e ontwikkelde elektrische auto...

Corona mag dan lelijk huishouden, aan de TU/e wordt gewerkt aan de wereld van morgen met een uiteenlopende reeks van ontwerpen en projecten, zo’n dertig in het kader van de Dutch Design Week te ervaren in de online expositie Drivers of Change.

U hoeft er de deur niet voor uit. Vanuit uw luie stoel of zittend op uw hometrainer kunt u via onze website, digitale rondleiding en online presentaties kennis maken met al dit bijzonders. Wij staan open voor de hele wereld. Kom maar kijken, luisteren en vragen. Welkom!

Bezoek ons: ddwtue.nl

Eindhoven University of Technology

De Technische Universiteit Eindhoven leidt studenten op en bevordert de kennis van wetenschap en technologie ten behoeve van de mensheid. We integreren educatie en onderzoek om onze studenten en wetenschappers in staat te stellen tot vooruitstrevende denkers en om het ondenkbare te bereiken en te ontwerpen. We doen dit in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, en vertalen zo onderzoeken in waardevolle oplossingen.