Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Academie Artemis Graduates 2020

Start virtuele tour
NOT BLUE
Jojanneke Claessen

Sta ons niet in de weg, sta jezelf niet in de weg! Bevrijd de toekomst, die van jou, die van ons. Wij zijn er klaar voor. En jij?

Free the Future _ Stress, overbevolking, vervuiling, afval, ongelijkheid, milieu, voeding, corona, water, materialisme, vergrijzing, lichaamsbeeld… geen actueel probleem blijft onaangeroerd in de online afstudeer expositie 2020 Free the Future van Academie Artemis. De titel stelt moeilijke vragen. Wie houdt onze toekomst gegijzeld? Wie is er verantwoordelijk voor deze puinhoop? Free the Future is ook een dringende oproep: geef ons iets om mee te werken. Schone lucht, een bloeiend ecosysteem, samenwerking, duurzame productie, oprechtheid, transparantie…

Alle fictieve oplossingen, alle ideeën en voorstellen die in deze online expositie worden gepresenteerd wijzen één kant op: de jongste generatie creatieve makers schreeuwt niet in protest (noooo future, noooo future) – nee, ze nodigen juist iedereen uit om mee te doen.

Zoals te zien in

Academie Artemis

Academie Artemis is de enige HBO opleiding voor Allround styling. Wij bieden de voltijd opleiding Bachelor Allround Styling en een deeltijdopleiding op HBO niveau in de richtingen interieur, mode, media en food aan.

Je wordt opgeleid tot een professional met een eigen signatuur en een eigen visie. Je bent gespecialiseerd in het herkennen en onderzoeken van trends, trendforecasting en conceptontwikkeling en het visualiseren hiervan voor het bedrijfsleven.