Zoeken

Sluit zoeken
Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations
Online 3D interactieve kunst & design expo's, live optredens, feesten & chats.

- https://Manifestations.NL

LIVE 3D-Social-Media MANIFESTATIONS.NL

3D viewing room
Manifestations Art Portals Island Second Life
Manifestations.NL
Dit project is onderdeel van Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations

Beleef 3D interactieve kunst live.

Chat met kunstenaars, designers en DDW bezoekers op de virtuele Manifestations lokaties.

Livestream ▶ https://CHANTAL.LIVE.NU

Discord:
https://chat.live.nu

Teleporteer je avatar:
http://slurl.com/secondlife/Chill/22/222/22

23 Oct. F R I D A Y

19:00 CEST (10 am PDT/SLT)

- 'Lab Gab' - Official Second Life talkshow. Strawberry Linden talks to Manifestations curator/director Viola (Sandwoman).
Stream: https://youtube.com/watch?v=JRyPFBy6UBM

20:00 CEST - BREAK

22:00 CEST (1 pm PDT)
- DFM Monster Truck Race 2
23:00 CEST (2 pm PDT)
- Resonance Monsters Party. With DJ Jce Emoto.
00:30 CEST (3:30 pm PDT)
- Avatar-Monster Contest prize Ceremony
- At Resonance Combat Role Play Game sim in SL.
Stream: https://chantal.live.nu
Mp3 stream: https://stereo.dfm.nu (https://dfm.nu)



24 Oct. S A T U R D A Y

18:00 CEST (9 am PDT)
- SL Art Tour 'EYE,robot' - Caro Fayray

18:30 CEST (9:30 am PDT)
- SL Art Tour: 'Monstres' - Moya Patrick.

19:30 CEST (10:30 am PDT)
-SL Art Tour + PARTY: 'Red Death Redux 2020' - Nebulosus Severin.

22:00 CEST - BREAK

23:00 CEST (2pm PDT)
- T R Y P T V C R Y P T Monster Rave
- With Cheezus Crust, Kreayshawn, Bug Bus Piano, RNR Demon, DJ 9721645, Kush Doctor, Lil Popsum1, Powerdoll, DJ Interior Semiotics
- Ending at... ???


25 Oct. S U N D A Y

More coming up!

! Refresh this page often !

Andere deelnemers

Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations