Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Bekijk het werk van de afgestudeerden van Design Academy Eindhoven

Graduation Show 2020

Design Academy Eindhoven is een van de meest toonaangevende designopleidingen ter wereld, en wordt erkend om haar vooruitstrevende benadering. In de afgelopen jaren is onze Graduation Show uitgegroeid tot een evenement waar reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Dit jaar moeten we de vertrouwde fysieke Graduation Show waar we zo naar uitkeken door externe omstandigheden aanpassen. Toch is het juist in deze onvoorspelbare tijden belangrijker dan ooit om met elkaar van gedachten te wisselen en vernieuwende ideeƫn voor het voetlicht te brengen. Met gepaste trots presenteren we daarom, op geheel nieuwe wijze, het werk van onze 184 afgestudeerden.


Het werk van alle afgestudeerden van onze acht bachelor- en vier masterafdelingen is te bezichtigen in een virtuele tentoonstelling. Je vindt de afdelingen als evenementpagina op deze website. Bezoek bijvoorbeeld de afdeling Information Design waar ontwerpers op vernieuwende wijze informatie vertalen naar doeltreffende verhalen. Of ontdek hoe afgestudeerden van de afdeling Identity nadenken over hoe mensen in de toekomst zouden willen leven.

The Arena is DAEā€™s eigen platform voor discussie en debat. Dit jaar wordt het programma van The Arena live uitgezonden via DDW TV en het Instagram-account van DAE. Bezoek https://ap.lc/zFRC6 voor een overzicht van het complete online programma.

Bezoek tenslotte gs20.designacademy.nl voor een overzicht van alle afstudeerprojecten.

Partners

Design Academy Eindhoven

Design Academy Eindhoven (DAE) is wereldwijd een toonaangevende onderwijsinstelling op het gebied van design. DAE geniet internationaal erkenning om haar vooruitstrevende en gerenommeerde docenten en alumni. Al meer dan 70 jaar leren aankomend ontwerpers er hun stempel op de toekomst te drukken door vrijuit en open te denken over wat design kan bereiken, waarbij ze design consequent verkennen als een instrument van materiƫle, sociale, ecologische en kritische innovatie.