Zoeken

Sluit zoeken
Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations
LightWing II, LightTank, LightScale II and Singularity

by Uwe Rieger (DE/NZ) & Yinan Liu (NZ)

arc/sec Lab : Virtual Gallery

LightWing II - kinetic XR installation
Photo by authors
Dit project is onderdeel van Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations

De virtuele arc/sec-galerij nodigt bezoekers uit om te lopen tussen 1: 1-modellen en documentairevideo's van vier meeslepende installaties die zijn ontwikkeld in het “ arc/sec Lab for Cyber-Physical Architecture and Interactive Systems” .

Toegang tot de online hub werkt het beste op een pc-scherm of met een VR-headset met de nieuwste versie van Firefox of Chrome als browser.

Klik voor toegang: https://hubs.mozilla.com/sqXugQi/arc-sec-hub/

Credits: Jacky Zheng (hub-ontwerp), Yan Li (technische ondersteuning)


arc/sec Lab & arc/sec Solutions

Het arc/sec Lab is een interdisciplinair onderzoekscentrum van de Universiteit van Auckland. Onze missie is om de dynamische eigenschappen van virtuele werelden samen te voegen met de multi-sensorische kwaliteiten van fysieke constructies en ruimtes.

Het arc/sec Lab biedt evenzeer R & D-expertise en ondersteuning voor de gemeenschap, bedrijven en ondernemers. We zijn in staat om ons uitgebreide interdisciplinaire netwerk op de universiteit te integreren om nieuwe concepten te verkennen of om te begeleiden naar realisatie van buitengewone ideeën.

arc/sec Solutions Ltd. vormt de professionele tak van het arc/sec Lab. We ontwikkelen innovatieve producten en ruimtelijke oplossingen op maat. De toepassingen liggen op het gebied van evenement- en beursarchitectuur en in alle commerciële en niet-commerciële sectoren, die vereisen dat hun producten

Andere deelnemers

Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations