Zoeken

Sluit zoeken
Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations

Purity - Wearable Lie Detector

Lucent & Stark
Dit project is onderdeel van Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations

Purity introduceert een draagbare lie detector die als dagelijks mode item wordt gebruikt. Deze tool is nodig in een pandemie van leugens. Met de concurrentie gerichte samenleving als grote oorzaak, moeten we de waarheid terugbrengen. Hoe zullen relaties worden gevormd als eerlijkheid de norm is?

Liegen is tegenwoordig genormaliseerd. Het is een groot deel van het dagelijks leven geworden. We leven in een pandemie van misleiding. Het wordt steeds gemakkelijker om een ​​gemanipuleerd, oneerlijk beeld van onszelf aan een groot publiek te laten zien via alle kanalen die we tot onze beschikking hebben. We verbergen ons ware zelf achter fantasierijke digitale/fysieke maskers. Er is een algemene angst dat alle anderen een beter en succesvoller leven hebben. Naarmate de prestatiedruk blijft toenemen, is de kans groter dat we liegen over onze capaciteiten.

De sieraden zijn ontworpen als tegengif tegen de druk om onze status hoog te houden en de neiging om onze kwetsbaarheden te onderdrukken. Purity werpt licht op de nephedi van de samenleving, waarin authenticiteit en vertrouwen in elkaar steeds meer overschaduwd worden. Dit symptoom heeft geleid tot een vertrouwens- en identiteitscrisis, die interventies nodig heeft die inspelen op de emotionele behoeften van de samenleving om het vertrouwen te herwinnen, intimiteit, banden en authenticiteit te versterken.

Hoe eerlijk ben je tegenover jezelf en tegen anderen?


https://ana-sofiapelejero.wixsite.com/purity4321

Andere deelnemers

Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations