Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Ondersteunende samenwerking door middel van agentieve technologie

Arter

Start virtuele tour
Arter - is an AI powered storyboarding tool

Arter - is een door AI aangedreven storyboard-tool. De AI-agent, Art, werkt door te luisteren naar de input van een gebruiker en parseert via NLP (Natural Language Processing) elk woord in een beeldobject met behulp van beeldassociatieanalyse.

Als mensen is de behoefte om te communiceren essentieel, en het is iets dat we elke dag doen. Ons belangrijkste hulpmiddel is taal, meestal geschreven of gesproken, en via veel verschillende media. We gebruiken het om uit te drukken hoe we ons voelen, om uit te leggen wat we denken en om de wereld om ons heen te begrijpen. Maar vaker wel dan niet gaat er veel verloren bij de vertaling.

Arter - is een door AI aangedreven storyboard-tool. De AI-agent, Art, werkt door te luisteren naar de input van een gebruiker en parseert via NLP (Natural Language Processing) elk woord in een beeldobject met behulp van beeldassociatieanalyse. De context van dit werk maakte deel uit van onze Senior Interaction Design Class op ArtCenter College of Design, waar het doel was om een ​​dieper begrip van machine learning te krijgen door de bijbehorende technologieën te verkennen. En laat daardoor onze ontdekking en inzichten onze beeldvorming sturen. Door ons onderzoek hebben we ontdekt dat we, in plaats van alleen op AI te vertrouwen om autonoom namens ons te handelen, het zouden kunnen gebruiken als een hulpmiddel dat naast de mens werkt, voor een betere, meer samenhangende samenwerking, en dat het de r

Siladityaa Sharma and Rodney Edwards

Arter is een gezamenlijke inspanning van Siladityaa en Rodney en is aangesloten bij ArtCenter College of Design