Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma
Bekijk het werk van alle graduates van de afstudeerrichting Public Private

Graduation Show - Public Private

Start virtuele tour

Design Academy Eindhoven is een van de meest toonaangevende designopleidingen ter wereld, en wordt erkend om haar vooruitstrevende benadering. In de afgelopen jaren is onze Graduation Show uitgegroeid tot een evenement waar reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Dit jaar moeten we de vertrouwde fysieke Graduation Show waar we zo naar uitkeken door externe omstandigheden aanpassen. Toch is het juist in deze onvoorspelbare tijden belangrijker dan ooit om met elkaar van gedachten te wisselen en vernieuwende ideeƫn voor het voetlicht te brengen. Met gepaste trots presenteren we daarom, op geheel nieuwe wijze, het werk van onze 184 afgestudeerden. Zij hebben dit jaar bij de realisatie van hun afstudeerprojecten enorm veel veerkracht en aanpassingsvermogen laten zien.

De 3D viewing rooms hieronder bieden bezoekers de mogelijkheid persoonlijk in contact te komen met de graduates, livestreams te bekijken en meer. Tegelijkertijd wordt het werk van alle graduates op Ć©Ć©n plek tentoongesteld op gs20.designacademy.nl, en kunnen bezoekers de Graduation Catalogue bestellen of digitaal downloaden op designacademy.nl. Het afstudeerwerk wordt ook gedeeld via verschillende digitale kanalen. Volg ons op Instagram of bezoek ons platform voor dialoog en presentatie, The Arena, op https://ap.lc/zFRC6 voor een overzicht van al het werk en ons complete liveprogramma.

Partners

Design Academy Eindhoven

Design Academy Eindhoven (DAE) is wereldwijd een toonaangevende onderwijsinstelling op het gebied van design. DAE geniet internationaal erkenning om haar vooruitstrevende en gerenommeerde docenten en alumni. Al meer dan 70 jaar leren aankomend ontwerpers er hun stempel op de toekomst te drukken door vrijuit en open te denken over wat design kan bereiken, waarbij ze design consequent verkennen als een instrument van materiƫle, sociale, ecologische en kritische innovatie.