Zoeken

Sluit zoeken
Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations
eMonsters - Emotion Monsters - transformeren soms moeilijke gevoelens in knuffelige, expressieve en ondersteunende vriendjes.

eMonsters

eMonster 01
sensoree
Dit project is onderdeel van Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations

eMonsters is een protocol dat is gemaakt om op somatische (lichamelijke) wijze te ontdekken waar de emoties in het lichaam leven en wat hun rol als bondgenoot is. Dit project hanteert een grillige vorm om moeilijke gevoelens te uiten en de schoonheid en zingeving in het kwetsbaar zijn te ontdekken.

Monsters zijn abstracte constructies van menselijke emoties. Wanneer kinderen leren definiëren wie ze zijn en hoe ze in de wereld passen, tekenen ze intuïtief monsters. De tekeningen bieden een manier om uit te drukken hoe ze zich voelen, geworteld in hun verbeelding, in niet-lineaire vormen. Tegenwoordig zijn monsters het onderwerp van kinderboeken om te leren emoties te uiten. In geestelijke gezondheidszorg in Lissabon worden kunst workshops over monsters gebruikt als alternatief voor ziekenhuisbezoeken. "Mensen weten niet hoe geweldig het is om een ​​ruimte te hebben waar er vrijheid is om te creëren, om de 'kleine monsters' in ons kwijt te raken." Anabela Soares - cliënt geestelijke gezondheidszorg. Momenteel zien we in de gezondheidszorg dat chatbots en robots ervoor zorgen dat patiënten eerlijker zijn over symptomen die ze hun arts misschien niet vertellen.

Andere deelnemers

Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations