Zoeken

Sluit zoeken
Dutch Design Awards 2020
Het interieur van Triodos Bank staat voor een interieur, waar de ingrediënten van de ‘nieuwe tijd’ voelbaar zijn.

Triodos Bank - Landgoed de Reehorst | EX-INTERIORS

3D viewing room
HOUTEN KATHEDRAAL
Alexander van Berge
Dit project is onderdeel van Dutch Design Awards 2020

GELD HEEFT VERANDERKRACHT ELKE HANDELING, HOE KLEIN OOK,
ZET IETS IN BEWEGING. SAMEN MAKEN WE VAN KLEIN HET NIEUWE GROOT.

Om het groeiend aantal werknemers te huisvesten, heeft Triodos Bank een nieuw kantoor gebouwd op de plek waar zij is opgericht. De nieuwe thuisbasis op landgoed De Reehorst is meer dan een duurzaam kantoor. Het project is optimaal ingepast in de natuurlijke omgeving en geeft op verschillende manieren een nieuwe impuls aan het landgoed en ecologische hoofdstructuur. Duurzaamheid, natuur en cultuur hebben centraal gestaan in alle fasen van het ontwerp, de ontwikkeling en de bouw. Het innovatieve ontwerp is gebaseerd
op principes uit biomimicry en de circulaire economie.