Zoeken

Sluit zoeken
Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations
Krijgt de wereld er een nieuwe superheld bij?

Peaceman

Dit project is onderdeel van Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations

In de aanloop naar de DDW en tijdens de week zelf wordt vredesactivist Hans Matheeuwsen door kunstenaars Teun Castelein & Sasja Strengholt klaargestoomd voor zijn nieuwe rol als 'Peaceman'. Kan hij nog tijdens de DDW uitgroeien tot superheld? Volg het op deze pagina.

Wat kan één man doen om de koers van de wereld te veranderen waar het gaat over oorlog en vrede? Dan moet hij wel een superheld worden!

Hans Matheeuwsen runt al ruim dertig jaar het Vredesburo in Eindhoven, van waaruit hij onafhankelijke informatie-en documentatie aanbiedt dat zich richt op de problematiek van oorlog en vrede. Vanuit zijn buro bestrijdt hij ook dagelijks de wapenindustrie van Eindhoven. Het is David versus Goliath.

Kunstenaars Teun Castelein en Sasja Strengholt vinden dat Hans zichzelf moet omturnen tot superheld. Een held die strijd voor vrede op onze planeet vanuit zijn hoofdkantoor in Eindhoven. Kijk en luister naar Hans en je ziet, hij is Peaceman! Maar ziet Hans deze rol voor hem weggelegd? En hoe kan hij deze heldenrol gaan invullen?

Tijdens de DDW gaan we zien of en hoe Hans transformeert tot Peaceman.

Andere deelnemers

Art Tech Fun Robots Wearables eGirls Manifestations