Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

The Self Design Academy Share: In Real Live Sundays

Marlot Meyer - LIMB-O, The Self Design Academy
Boudewijn Bollmann

Duik in de wereld van zelfmaakbaarheid tijdens de In Real Live Sundays, wanneer deelnemende kunstenaars aan de expo The Self Design Academy aanwezig zijn in MU en hun werk 'live' is - zowel on- als offline.

Tijdens de In Real Live Sundays vinden er verschillende live performances plaats, zowel on- als offline. Steek bijvoorbeeld je handen uit de mouwen tijdens een online designsessie met Briony O Clarke, bezoek bffs Hanneke & Nadiah, stap in de photobooth van Zwermers, stuur de installatie LIMB-O van Marlot Meyer aan, volg een cursus Sociale Hygiƫne bij Bar no. 5 van Margriet Craens, schuif aan bij het Adviesbureau voor Afwijkend Gedrag van Tom Loois, deel je trauma tijdens de performance Atlas Skin van Ivi van Keulen of volg een online meditatiesessie als onderdeel van het werk MindMeditation.net van Brigitte Jansen.

Houd theselfdesignacademy.nl in de gaten voor meer info over het programma en de kunstenaars, exclusieve online werken, 'behind the scenes' videos en livestreams.

MU is op zondagen geopend van 13.00 tot 17.00. Reserveer een tijdslot door ons te bellen of te mailen (meer info via mu.nl).

Partners

MU Hybrid Art House

MU Hybrid Art House is een onderzoekend presentatie platform in een internationaal netwerk van creatieve makers die met elkaar de liminale ruimte definiƫren tussen wat kunst is en wat kunst kan zijn.
MU initieert, produceert en presenteert bij voorkeur nieuw werk en omringt dit met een uitgebreid interdisciplinair randprogramma voor een breed, jong publiek. MU is nieuwsgierig naar talent en daagt talenten uit om nieuwsgierig te zijn.