Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Too much is never enough.

Als iets heel leuk, gedurfd en kleurrijk is, wil dat niet zeggen dat het niet ook compleet milieuvriendelijk kan zijn.

Dit project was onderdeel van DDW 2021
An installation 100% made from leftover material — © mo man tai

We zijn bekend om kleurrijke ontwerpen die vaak een glimlach op het gezicht van mensen toveren, iets waar je nooit genoeg van kan hebben!
Met visual expert Willemijn de Wit zetten we een uitbundige installatie in onze studio op. Bezoekers worden uitgenodigd voor een "kijkje achter de schermen".

Er is niets meer bevredigend dan iets te creëren dat "logisch" is als je ernaar kijkt.

Veel dingen kunnen het startpunt zijn voor een project; een restmateriaal, een productietechniek of een ambachtelijk proces – precies dat maakt ons werk zo boeiend en verrijkend. We kiezen ervoor om geen rolmodellen of trends te volgen en elk van onze ontwerpen vertelt uiteindelijk een verhaal. Design is breed; het gaat over creativiteit, visie, cultuur, milieu, verleden, heden en toekomst.
Samen met visual expert Willemijn de Wit hebben we een uitbundige installatie; een retail-statement, geconcipiëerd die in onze studio gepresenteerd zak worden.
We delen een passie voor kleuren, materialen en haptiek en vullen elkaar aan bij het zoeken naar creatieve en duurzame oplossingen. We houden er ook van "onze handen vuil te maken", te zien hoe een ontwerp zich fysiek ontwikkelt terwijl het intuïtiever en hopelijk ook spectaculairder wordt. En wij vinden het belangrijk om optimisme te koesteren! Er is niets zo bevredigend als iets te creëren dat "logisch" is als je ernaar kijkt of een stuk te creëren waar je gewoon blij van wordt.
De installatie is volledig gemaakt van rest- en gerecycleerd materiaal en toont enkele mo man tai-producten op een leuke, gewaagde en kleurrijke manier.

Play video

We are known for our colourful installations — © mo man tai

Invitation to have a "glimpse behind the scenes" — © mo man tai