Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

Jij en het Paradijs

In navolging van eerdere tentoonstellingen zijn we een platform voor discussie en debat tijdens de DDW, we nodigen je uit om gedachten te delen.

Step inside our dreamed landscape of Paradise. — © Heleen van Heel, Carolina Nossig, Stefania Pojar

Wat is het paradijs? Van wie is het paradijs? Uw gedachten, twijfels en overtuigingen worden geplaatst in een door ons ontworpen patroon dat de 4 elementen van het Paradijs symboliseert: 4 rivieren, 4 seizoenen en 4 richtingen. Het patroon van het Paradijs zal groeien door toegevoegde berichten.

Verras jezelf in deze tentoonstelling door als medeschepper betekenis toe te voegen aan het Paradijs

Sinds het begin der tijden - en in elke gemeenschap - hebben we gedroomd van een perfecte, gelukkiger plek. Een plek waar we ooit hebben gewoond en naar terug willen. Een verre plaats, zowel in tijd als ruimte, die altijd model heeft gestaan ​​voor de ontwikkeling van culturen en samenleving. Alleen door onze collectieve inspanning en reflectie kunnen we onze complexe samenleving bereiken en dichter bij het Paradijs brengen. Jij en het Paradijs, is een tentoonstelling die je uitdaagt om na te denken over je relatie met het Paradijs. Wij nodigen u uit om mee te praten over het Paradijs en in uw eigen woorden uit te drukken wat het Paradijs voor jou betekent. Wij plaatsen je gedachten in een grafisch vormgegeven Paradise, zodat je geschreven gedachten zichtbaar zijn voor andere bezoekers. Misschien roepen je gedachten vragen op of heb je zelf vragen over het Paradijs... Antwoorden zullen niet voor de hand liggen, maar de optelsom van alle gedachten en vragen kan leiden tot inzicht en wellicht tot antwoorden. In deze tentoonstelling gaat het thema: The Greater Number over het aantal vragen en hopelijk ook over het aantal gedachten dat bezoekers kunnen geven tijdens de DDW2021.

Over de bever architecten

De Bever Architecten bestaat uit een team van architecten en ontwerpers. Het bureau werkt aan uiteenlopende ontwerpen en onderzoeken op het gebied van interieur, architectuur en stedenbouw. We creëren specifieke ruimtelijke ontwerpen die passen bij de behoeften, wensen en dromen van uiteenlopende opdrachtgevers. In navolging van eerdere tentoonstellingen zijn we tijdens de DDW een platform voor discussie en debat waar mensen hun gedachten kunnen delen en/of hun mening kunnen aanscherpen.
Centre area, De Bever Architecten, Paradijslaan 72 , Map No. C10
Map wordt geladen...
Honden toegestaan