Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Expo, Food & Drinks

Exposities, bookshop, cafe, restaurant, workshops en meer. KEVN slaat de handen ineen met o.a. Mini Galerie, Architectuurlessen & uitgeverij Lecturis

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Paviljoen KEVN — © Foto: Frans Hanswijk

Soloshows van Merijn Hos en Jeroen Erosie en groepstentoonstelling 'Paradisia'. Bookshop, workshops en een stevig randprogramma.

Met cafe, restaurant en een flink terras voor een uitgebreide lunch, borrel, ijskoud bier, koffie, limonade en kleine gerechten die leuk zijn om te delen.

Three In One - door MiniGalerie

Mini Galerie presenteert tijdens de Dutch Design Week met trots drie gecureerde tentoonstellingen op één locatie. Bij KEVN organiseert de galerie een solotentoonstelling van Merijn Hos, een solotentoonstelling van Jeroen Erosie en een groepstentoonstelling ‘Paradisia’.

MERIJN HOS - ‘A Place So Fast, A Place So Near, A Place So Sweet, A Place So Dear’. Nieuwe speelse serie van meer dan veertig houten sculpturen.

JEROEN EROSIE - 'Support Structures'. Soloshow van de Eindhovense kunstenaar Jeroen Erosie, waarin hij zijn kenmerkende papierwerk toont gemaakt van verfrollers.

PARADISIA
De tentoonstelling toont het werk van Cody Hudson, Liesbeth Piena, Linnéa Andersson, Matthew Craven, B.D. Graft, Jonathan Ryan Storm en Jordy van den Nieuwendijk, die allemaal de natuurlijke wereld zien als een krachtige bron van hun creativiteit en artistieke praktijk.

De wereld om ons heen in onzekerheid wankelt, kun je er zeker van zijn dat je troost vindt in de botanische wereld. De kunstenaars werden allemaal gevraagd kunstwerken in te zenden waarin de natuur centraal staat. Het getoonde werk is dan ook onze poging om de ‘invloed’ van de natuur op de menselijke psyche aan te tonen.

Mega Mini Metsel Muur - door Architectuurlessen

Baksteen muren zijn saai. Of niet? Stenen kun je stapelen hoe je wilt. En de mogelijkheden zijn ondeindig. Tijdens het stapelen kom je achter het effect van bouwen, je maakt ruimte en nieuwe plekjes. Kinderen krijgen tijdens een week de vraag voorgelegd om mee te bouwen aan dit project.

Dus kom bouwen!
Help mee met het ontwerpen en bouwen van het bouwwerk. Je kunt zo aan de slag en kan meebouwen zo lang als je zelf wilt. Geschikt voor kinderen van 5 tot 100 jaar.

Bookshop - door Lecturis

Uitgeverij Lecturis verzorgt de betere boeken met een focus op kunst, (grafisch) ontwerp en fotografie.

Tijdens de DDW vind je bij KEVN een compacte bookshop met de betere titels.

Jordy van den Nieuwedijk — © Foto: Mini Galerie

Mega Mini Metsel Muur — © Foto: Architectuurlessen

Liesbeth Piena — © Foto: KEVN

Bookshop by Lecturis