Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Meet the makers, women creating new beginnings

Dit project was onderdeel van DDW 2021
The Makers — © More Dimensions Photography

Bereid je voor op een reis met deze tentoonstelling - de reis van International Creative Women als organisatie, en van de vele leden die naar Nederland zijn verhuisd en design en creativiteit hebben gebruikt om hun nieuwe leven vorm te geven en op te bouwen.

Meet the Makers

Volg de verhalen van tien ondernemers om meer te weten te komen over de collectieve inspanningen en de transformaties die hebben plaatsgevonden, die hebben geleid tot de uiteindelijke creatie van de tentoongestelde producten. Ontdek hoe hun merken tot leven kwamen, de gebruikte creatieprocessen en de sterke invloeden van hun eigen cultuur en erfgoed op hun creaties.
Bezoek Creative Town tussen 18:00 en 19:00 uur voor gesprekken met de ondernemers over een reeks verschillende onderwerpen, waaronder het gebruik van ongebruikelijke materialen, inclusie, het opzetten van bedrijven in Nederland en meer. Je krijgt ook te horen over hun geschiedenis, hun ervaringen tijdens de pandemie en hoe het ondernemerschap hun kwaliteit van leven heeft verbeterd.
Om de tour af te sluiten, neem je een kijkje in de Concept Store, vol met unieke handgemaakte items. Hier kunt u suggesties achterlaten met betrekking tot ontwerp, technieken of materialen, en de mogelijkheid om meer te weten te komen over de organisatie en haar vele leden.

Planning Together — © More Dimensions Photography