Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

WEAR - Wearables of the future.

Technology gecombineerd met de natuur: Duurzaam, smart, interactief en batterijloos.

WEAR by Happy.Green — © WEAR by Happy.Green

WEAR introduceert een reeks van smart en interactieve wearables gecombineerd met een minimalistisch design, organische materialen en batterijloze technologie. WEAR is gebaseerd op Happy.Green’s visie van een duurzame toekomst die Happy.Green introduceerde met de Hideaway tijdens de DDW 2018.

WEAR - Wearables van de toekomst. Duurzaam, smart, interactief en batterijloos.

WEAR by Happy.Green bestaat uit slimme en interactieve houten wearables zonder batterijen. WEAR is gebaseerd op Happy.Green’s visie van een duurzamere toekomst die aan de basis staat van Happy.Green’s concepten, zoals de Hideaway die Happy.Green presenteerde tijdens de Dutch Design Week 2018.

De geïntegreerde batterijloze technologie maakt de wearables multifunctioneel: van het openen van je Tesla, het delen van je contactgegevens zoals met een visitekaartje, tot het aansturen van je lampen of muziek in huis.

De technologie van de wearables is in het hout geïntegreerd, waardoor de minimalistische esthetiek van de wearables behouden blijft. Ondanks het minimalistische design, zijn de meeste wearables solide, water-, stof-, en schokbestendig. Wanneer je de wearables gebruikt, geeft dit een uniek gevoel doordat alleen het hout zichtbaar is en de technologie verborgen blijft.

EEN VERANDERING IN DE MANIER VAN DENKEN

Happy.Green’s doel is om de manier van denken van consumenten te veranderen, door te laten zien dat duurzame producten tegelijkertijd mooi, duurzaam en functioneel kunnen zijn. Happy.Green wil consumenten wearables niet alleen als mode accessoires laten zien, maar ook als multifunctionele dagelijkse hulpmiddelen in een slimme en verbonden wereld.

Het doel van WEAR is om een een circulaire duurzame vervanger te zijn voor plastic wearables. Daarom is als hoofdmateriaal hout gebruikt. Hout is hernieuwbaar, composteerbaar en heeft een zeer lage CO2 impact, wat het ideaal maakt voor het verlagen van de ‘carbon footprint’ van wearables.

Om de positieve sociale impact van de wearables te vergroten heeft Happy.Green een online platform ontwikkeld waarop non-profits, NGO’s en lokale organisaties vrijwilligerswerk kunnen plaatsen. Consumenten kunnen korting en upgrades voor hun wearables verdienen wanneer zij via dit online platform vrijwilligerswerk uitvoeren. Happy.Green wil hiermee mensen motiveren om duurzaam te handelen en om “goed doen” de norm te maken in plaats van uitzondering.

Over Happy.Green

Wij zijn Happy.Green. Ons doel is om innovatieve concepten te maken die je laten glimlachen. Happy.Green is een collectief van makers met allerlei achtergronden: van programmeurs tot ingenieurs en van ontwerpers tot vaklieden. Vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Eindhoven creëren en ontwerpen we samen, over de hele wereld. Alle concepten die wij samen ontwerpen en ontwikkelen moeten voldoen aan 3 principes: het moet duurzaam zijn, het moet innovatief zijn, en het moet je laten glimlachen!
WEAR by Happy.Green — © WEAR by Happy.Green
Partners
Strijp-S area, Trudo Toren, Trudo Toren , Map No. B7
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan