Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) KIKI X JOOST | MEANWHILE

Herleef creativiteit: autonoom werk naast collecties voor maison Dada & MOOOI, een installatie voor Queen of Hearts foundation & works @ Cor Unum.

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Ceramic wall story 27

Een persoonlijke show die de impuls deelt die we de afgelopen 2 jaar hebben gevoeld bij het creëren; creativiteit en pure energie van het maakproces. Een vrolijke en energieke tentoonstelling van autonoom werk naast nieuwe collecties voor maison Dada en MOOOI, een installatie voor Stichting Queen of

Last year’s creativity:hoe atypische omstandigheden leiden tot een uitbarsting van creativiteit

Met genoegen presenteren we MEANWHILE een nieuwe tentoonstelling met ons nieuwste oeuvre en een getuigenis van hoe atypische omstandigheden kunnen leiden tot een uitbarsting van creativiteit en energie.
Alle gepresenteerde werken zijn de afgelopen twee jaar begonnen, land van onbekende gebieden voor iedereen; ze laten de emotionele kwetsbaarheid van die tijd zien, maar ook de drang om creativiteit als antwoord te geven.
MEANWHILE is een persoonlijke show die de impuls die we voelden in het creëren, de kracht en helende kwaliteiten van creativiteit en de pure energie van het maakproces deelt.
De tentoonstelling is een vrolijke en energieke presentatie van ons autonome werk samen met nieuwe collecties voor maison Dada en MOOOI, een theatrale installatie voor stichting Queen of Hearts en het resultaat van onze Designers in Residency bij Cor Unum.
We kijken erna uit u te verwelkomen!

Ripped and Teared table top items

Fabrique des Rêves | Kiki for Maison Dada

Sketched table